Nu kan du købe Bertel x Museth i inco København

Du kan dermed forkæle dine gæster med dansk charcuteri i verdensklasse, hvor der er fokus på både smag, bæredygtighed og dyrevelfærd.

A match made in heaven

Bertel x Museth er et nyt samarbejde mellem Michael Museth og inco, hvor danskproduceret, klassisk charcuteri forenes med særlige produktionsmetoder og modnetider – en fremtidens slagterhåndværk baseret på stolte traditioner. 

Michael Museth er uddannet slagter og stifter af Folkets Madhus i København, og i mere end 30 år har han arbejdet som kok og slagter med fokus på det solide håndværk. Hos Hestbjerg Økologi lever Bertels Gris det gode griseliv, hvor dyrene kan bruge deres instinkter og leve så naturligt som muligt, så man både får glade dyr og hele tre hjerter i dyrevelfærdsordningen.

Resultatet af sammenføringen er det nye brand, Bertel x Museth, som i fremtiden kan være med til at skabe nye smagsoplevelser for dig og dine gæster.

 

Klassisk charcuteri i større skala

Økologisk charcuteri fra Bertel x Museth er skabt ud fra et ønske om at tilbyde klassisk charcuteri i større skala – uden at gå på kompromis med hverken smag eller håndværket bag. Der er således værnet om den høje faglighed, og med Bertel x Museth bringer vi det gamle slagterhåndværk ind i fremtiden.

Se udvalget lige her

Find varerne i inco København

Produkterne er alle nænsomt forædlet over tid og med udvalgte krydderier. Her får du således dansk charcuterihåndværk, hvor saltning og smagsudtryk er nøje afstemt, og hvor de lange tørretider er prioriteret højt.

Fælles for produkterne er, at du får dansk, økologisk charcuteri, som er skabt på stolte traditioner, gedigent håndværk og økologisk kød fra Bertels Gris – alt sammen nænsomt forædlet over tid og med udvalgte krydderier.

Netop nu kan du gå på opdagelse blandt de første produkter i sortiment, som du finder på hylderne i butikken i København:

Økologisk bacon

vnr. 336619

Tørsaltet & modnet
ca. 1,4 - 1,6 kg 

Pris:
199,99 pr. kg

Økologisk chorizo

vnr. 336694

Fermenteret & letrøget
ca. 300 g

Pris:
199,99 pr. kg

Økologisk saucisson

vnr. 336695

Fermenteret snackpølse
ca. 600 - 800 g 

Pris:
259,99 pr. kg

Økologisk fennikelsalami

vnr. 336696

Fermenteret & letrøget
ca. 600 g

Pris:
174,99 pr. kg